Leden werven is van levensbelang. Het zou immers zonde zijn, mocht niet elk kind uit jouw gemeente de kans krijgen deel uit te maken van onze prachtige jeugdbeweging. Het promotiemateriaal kreeg een opfrissing om zo herkenbaarder en aantrekkelijker voor de dag te komen.

Val op!

Vanaf september kleurt Vlaanderen opnieuw koningsblauw! Daar kan jij mee voor zorgen. KSA, dat is immers 270 groepen en 34.500 kinderen en jongeren.Voortaan gebruiken we de macht van dat getal. Dankzij ons promotiemateriaal kan jij immers niet meer verbergen dat je bij KSA bent.

1 - Affiche

Op onze algemene promo-affiche prijkt ons krachtig KSA-logo. Die kan je overal ophangen om de naambekendheid te vergroten.

2 - Vlag

Ook in de lucht wappert er nieuw textiel. Hoog tijd om vlaggenmasten of torens te sjorren! 

3- Stickers

Moedig je leden aan om de stickers op zichtbare plaatsen te hangen (boekentas, fiets …) en werk jezelf als beweging zo in de kijker.

4 - Ballon

Het is niet allemaal lucht wat we verkopen, maar met deze ballonnen komen we al aardig in de buurt. Met de ballonnen kan je je buurt inkleden of een knallend kennismakingsspel spelen.

5 - Buttons

De coole buttons zijn ideaal om op je hemd, aan je toilettas, op je pennenzak … te hangen!

6 - Tattoos

Voor wie KSA overal wil meedragen, is de tattoo uiterst geschikt.

7 - Wuppie

Zo’n gekke pluisbol verovert snel kinderharten. Perfect inzetbaar bij ledenwerving!

Geïnteresseerd in één van bovenstaande producten, bezoek dan snel onze winkel!

Spreek aan en vertel!

Gezien worden is één! Nu komt het er op aan om potentiële leden aan te spreken. De beste methodes hebben we in onze ledenwervingsbundel samengevat. 

Voor alle geïnteresseerden hebben we een spiksplinternieuwe, algemene promotiefolder. De voorkant is bedrukt met een aantal sprekende KSA-foto's, de achterkant is voor jullie!

Uitgebreid vertellen wie je bent, dat doe je vandaag de dag niet meer via louter een promotiefolder. Ook via internet kunnen jullie potentiële leden aanspreken. De investeringen zijn beperkt en de return wereldomvattend! Met Mediaraven vzw (de referentie voor jeugdwerk online) heeft KSA een samenwerkingsverband op poten gezet. Benieuwd naar de voordelen van jouw groep?

Naast de traditionele websites bieden sociale media ook heel wat mogelijkheden! Twitter, Facebook, Google+ ... de lijst lijkt wel eindeloos. Sociale media hebben heel wat voordelen, maar enkele valkuilen komen al snel om het hoekje kijken! Let dus op met wat je online post, zeker wat foto's betreft! Toon dat je oud en (media)wijs genoeg bent! Sociale media het is een kwestie van gezond verstand. Een social media-beleid kan je helpen. Je vindt een voorbeeldje in de linkerkolom.