Openluchtleven (of kortweg OL) krijgt bij veel KSA-groepen een centrale plaats in de werking. En terecht! OL laat leden en leiding al doende bijleren. We gaan op avontuur en doen dat met veel respect voor wat Moeder Natuur ons gegeven heeft.

KSA draagt OL hoog in het vaandel en wil de kennis en expertise die rond dit thema werd opgebouwd maar wat graag delen. Je komt via onderstaand menu heel wat meer te weten over het OL-aanbod binnen onze jeugdbeweging.

Neem je tijd om wat meer kennis rond het thema op te doen, maar ga daarna naar buiten om de theorie in praktijk om te zetten. Openluchtleven in de jeugdbeweging, we doen het immers "OL the way".

De Werkgroep Openluchtleven van KSA Nationaal zorgt er voor dat er heel wat rond dit thema beweegt binnen onze jeugdbeweging. Deze groep vrijwilligers geeft vorm aan de verschillende vormingsweekends en verzamelt alle relevante OL info. Heb je zelf goesting om deel uit te maken van deze fantastische OL-bende? Neem dan zeker een kijkje op de pagina van de Werkgroep OL.