Instructeurcursus

KSA Nationaal

Adres: 
Ledegemstraat 13, Dadizele
Datum: 
9/09/2018 - 19:30 tot 15/09/2018 - 14:00

Van 9 tot 15 september trekken we naar Dadizele voor de volgende editie van onze Instructeurcursus! Op deze cursus verdiepen ervaren en toekomstige cursusgevers zich in de verschillende aspecten van het cursusgeven. We doen dit vooral al doende en wisselen bruikbare ideeën uit.

Aan volgende thema’s kan je je al zeker verwachten: het opbouwen, geven en evalueren van een sessie, methodieken, groepsdynamica, communicatie, coachen en feedback geven, vormingsbeleid, vorming geven op maat van je doelpubliek …

WIE?

De cursus richt zich op leiding van minimum 17 jaar die graag cursus wil geven of dit al doet. Onze cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid waardoor jullie, na het afleggen van het bijhorende traject, een attest kunnen behalen. Hoe het volledige traject in elkaar zit, kan je lezen op de algemene pagina over de Instructeurcursus. Een voorwaarde om deel te nemen aan de cursus is dat je:

  • Ofwel een animatorattest hebt
  • Ofwel een portfolio invult waarin minimaal 100u ervaring als jeugdwerker wordt aangetoond vanaf de leeftijd van 16 jaar. Dat gebeurt met behulp van een sjabloon op www.mijnkadervorming.be

PRIJS?

€100 voor werkzoekenden en studenten, €120 voor werkenden (+€20 verzekerings- en administratiekost indien geen lid van KSA).

INSCHRIJVEN?

Inschrijven doe je via Digit. Zorg ervoor dat jouw digitverantwoordelijke je correct registreert en schrijf je in voor het evenement 'Instructeur 2018'. Dit staat in Digit onder werkjaar 2017-2018, onder de maand september. Inschrijven kan vanaf 1 april tot en met 15 augustus 2018. De opvolging van alle vormingstrajecten gebeurt via www.mijnkadervorming.be, elke cursist dient daarvoor ook op deze website een KAVO-ID aan te maken om op het einde van zijn traject een attest te kunnen bemachtigen. We vragen dit KAVO-ID dan ook bij de inschrijving. De werkwijze om dit aan te maken vind je hier!

VRAGEN?

Mail naar veerle@ksa.be!