Survoweekend: Thema Touwenparcours

KSA Noordzeegouw

Locatie: 
Ardennen
Datum: 
2/03/2018 - 18:30 tot 4/03/2018 - 16:30
Leeftijdsgroepen: 
Sjo'ers, Simmers en Jonghernieuwers
+16 ers
Hernieuwers
Leiding

De vaste ingrediënten van het Survoweekend zijn gebleven: tocht, vuur, zelfkook, kompas, spel en bovendien al deze dingen met een fijne bende mede-KSA’ers in een heerlijk openluchtjasje. Elke editie staat een thema centraal waar we extra aandacht aan besteden. Deze keer is het thema ‘Touwenparcours’. Hoe zet je er één op? Waar moet je op letten? Hoe construeer je een parcours?

Gebeten? Bij het Survoweekend ben je aan het juiste adres. Verder nog doe je zo veel ideeën op om door te geven aan Knapen, Jonghernieuwers en medeleiding. Misschien ontwaak je op een ochtend wel met een fijn laagje sneeuw op je tent.

PRAKTISCH Het Survoweekend gaat door van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart 2018. We vertrekken in groep in het station van Gent- Sint-Pieters.

INSCHRIJVEN Inschrijven kan vanaf 1 januari tot en met 20 februari 2018 via DIGIT.

KOSTPRIJS 55 euro, na bevestiging van KSA Noordzeegouw via email, over te schrijven op de rekening van KSA Noordzeegouw - BE74 4675 0073 5107 met vermelding Survoweekend + naam. Dit bedrag is inclusief de terugbetaling van je Go-Pass vanaf het station Gent-Sint-Pieters of je thuisstation (indien je zelf voor een Go-Pass kan zorgen).