Triangel

KSA Oost-Vlaanderen

Locatie: 
Dendermonde
Datum: 
28/04/2018 - 10:00
Leeftijdsgroepen: 
Leeuwkes, Kabouters en Sloebers
Springers, Pagadders
Jongknapen, Roodkapjes en Joro's

Triangel is dé speldag voor alle 6- tot 12-jarigen en hun leiding van KSA Oost-Vlaanderen. Een hele dag lang worden onze jongste leden ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol spelplezier, verwondering en animatie.

De premier wil een heel groot feest

zoals het in jaren niet meer is geweest.

De worm, de wesp en meneer de spin,

hebben er hartstikke veel zin in.

Het zeehondje is er ook weer bij

En iedereen is ontzettend blij

Kom op 28 april naar ons hotel

Neem iedereen mee en dan zien we wel

Op tijd inschrijven doe je best

En doe dat ook maar voor de rest!

 

Op 28 april 2018 gaan we in Dendermonde op zoek naar al die beestjes, en beleven we een té gekke speldag. Ga jij ook mee?

Praktisch: inschrijvingen

De inschrijvingen worden zoals gewoonlijk opgedeeld in een groepsinschrijving en een individuele inschrijving. Beiden kan je terugvinden op Digit.

Groepsinschrijving Je kan je groep inschrijven tussen 1 januari en 20 februari 2018. Dit doe je zo:

  1. Surf naar digit.ksa.be (ken je jouw log-in niet, vraag dan hulp aan de Digit-verantwoordelijke van je groep).
  2. Klik rechtsboven op het vergrootglas en kies voor de maand april. Klik op de activiteit ‘Triangel – groepsinschrijving’.
  3. Klik rechtsboven op ‘inschrijven/registreren’ en vul alle gegevens in. Het is belangrijk voor de organisatie dat je een zo goed mogelijke schatting maakt van het aantal deelnemers.
  4. Klik op ‘Groep inschrijven!’.
  5. Schrijf 20 euro over op het rekeningnummer BE79 7765 9417 6833, met als mededeling ‘Triangel 2018 – groepsnummer – KSA-groep’. Van zodra we de betaling ontvangen hebben ben je als groep officieel ingeschreven en krijg je een bevestiging van betaling via mail.

Deelnemersinschrijving De individuele inschrijvingen lopen van 1 januari t.e.m. 12 april 2018. Enkel de Digit-verantwoordelijke van je groep kan deze inschrijving voltooien, en wel zo:

  1. Surf naar digit.ksa.be en klik rechtsboven op het vergrootglas. Kies voor de maand april, en klik op de activiteit ‘Triangel – deelnemersinschrijving’.
  2. Klik rechtsboven op ‘meerdere leden tegelijk inschrijven’. Klik de leden en leiding aan die zullen deelnemen aan Triangel, en vul de gevraagde gegevens in per deelnemer.
  3. Klik op ‘Deelnemers inschrijven!’.
  4. De factuur voor de deelnemersinschrijving ontvang je na het initiatief, aangepast met eventuele wijzigingen (cfr. annuleringsvoorwaarden).

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail naar triangel@ksa.be of bel tijdens de openingsuren van de winkel naar het provinciaal secretariaat op het nummer 09 223 02 56 (vraag naar Elien!).

Zet je alvast op aanwezig op het facebookevenement.

Wegdromen!

Je kan ondertussen al even wegdromen met volgend beeldmateriaal: