VonK! - Leuven

KSA Nationaal

Locatie: 
secretariaat KSA Antwerpen-Brabant
Adres: 
Jozef II-straat 27, Leuven
Datum: 
23/02/2017 - 20:00

Organiseert jouw groep jaarlijks iets extra naast de traditionele jeugdbewegingsactiviteiten? Of hou je het bewust sober tijdens het jaarlijkse tentenkamp? Waar spendeer je de opbrengst van jouw jaarlijkse fuif aan? Hoe krijgen kinderen wiens ouders het financieel moeilijk hebben de kans om zorgeloos deel te nemen aan KSA-activiteiten? Laat je doelbewust een aanzienlijke som op de spaarrekening staan voor die geplande verbouwing? Schenk je jaarlijks iets aan een goed doel? Plan je wel eens een buitengewone teambuildingsactiviteit voor de leiding?

Kortom: wat is voor jou luxe in KSA? Wat is er volgens jou té luxueus binnen de jeugdbeweging?  Wissel tijdens VonK! voorbeelden en ideeën van je eigen werking uit, denk samen na over aandachtspunten en ga de discussie aan met andere KSA’ers!

Tijdens VonK! staan we dit werkjaar tijdens twee inspirerende avonden stil rond dit thema. De eerstkomende avond is gepland op donderdag 23 februari vanaf 20 uur in het secretariaat van KSA Antwerpen-Brabant, Jozef II-straat 27 te Leuven. Interesse om mee te denken en elkaar te inspireren? Schrijf je dan in via mail naar jo@ksa.be

Wat mag je precies tijdens een VonK!-avond verwachten?

  • We starten om 20 uur met een kennismaking.
  • We praten, discussiëren, wisselen gedachten uit, doen inspiratie op voor onze werking … • … bij een hapje en een drankje.
  • Rond 21.30 uur ronden we het gesprek af.

Een avond die inspirerend en boeiend is zowel voor jezelf als voor jouw groep!