Kalender

Leeftijdsgroep(en)
Werkkring(en)
KSA Noordzeegouw KSA West
Radar meets BAM is een liftwedstrijd voor +16 en leiding van
KSA West en KSA Noordzeegouw in teams van drie personen.
Adres: start in Torhout
-

Kabelbanenweekend is een onvergetelijke weekend waar je leert hoe je een kabelbaanactiviteit opzet en begeleidt. Veilig werken in de hoogte is een vervolgcursus op de kabelbanencursus waar de focus ligt op hoogtesituaties in jeugdbewegingsverband. Beide weekends een must do voor avontuurlijke KSA'ers!

KSA Nationaal

VonK! is een interessant gespreksavond. Twee keer per jaar steken we de koppen bij elkaar. Een keer in Gent en een keer in Leuven. Iedereen is welkom om gedachten te wisselen. Kan je er niet bij zijn op 18 oktober? Kom dan zeker 21 februari naar Leuven!

KSA Nationaal

Op Dag van de Jeugdbeweging trekken we met veel trots ons uniform aan om naar school of werk te gaan. Het is het moment bij uitstek om te laten zien hoe trots we zijn op de jeugdbeweging.

KSA Antwerpen - Brabant

Een dag om naar uit te kijken: Dag van de Jeugdweging! Dan vieren we met z’n allen feest, want die dag staat jouw favoriete hobby in de spotlights. 

KSA Oost-Vlaanderen

Trek je uniform aan om naar school of het werk te gaan, want Dag van de Jeugdbeweging is dé feestdag van alle jeugdbewegingen. Overal worden er acties opgezet om jullie engagement te vieren, en wij doen mee! Wij nodigen namelijk elke KSA'er uit om tijdens de middag een gratis frietje te eten met ons.

Ben jij meegeweest op cursus Animator of Hoofdanimator? Heb je 50u stage volbracht met hulp van een stagebegeleider? En is je trajectboekje ingevuld voor het onderdeel 'stage'? Dan is een evaluatiemoment bijwonen de laatste stap voor je je attest ontvangt!

Ben jij in de afgelopen drie jaar mee geweest op cursus animator BKV?
Heb je 50u stage volbracht met hulp van een stagebegeleider?
En hebben jullie het trajectboekje ingevuld voor het onderdeel 'stage'?
Dan is een evaluatiemoment bijwonen de laatste stap voor je je attest kan ontvangen!

KSA Oost-Vlaanderen

De fuif der fuiven. Elk jaar zet Stuntnacht de fuifzaal in vuur en vlam met getalenteerde DJ's, zotte partyskills en een ongeziene lichtshow. Dit allemaal vermengd met een heerlijke jeugdbewegingsfeer gecreeërd door het samen feesten.

KSA Antwerpen - Brabant
-

BKV is onze jaarlijkse animatorcursus waarmee je het attest ‘Animator in het Jeugdwerk’ kan behalen.