Nieuws

Gezocht: vrijwilligers project suicidepreventie

KSA Nationaal

Hecht je veel belang aan het welbevinden van KSA’ers in jouw groep of werkkring? Heb je een gezonde interesse rond psychisch welzijn? Tijd en zin om jou te engageren in een gloednieuwe werkgroep?

De kampenzomer is gestart

KSA Nationaal

De eerste groepen zijn op kamp vertrokken, wat het startschot van de kampenzomer van KSA betekent! In dit artikel onthullen we enkele weetjes over die kampenzomer.

Sluitingsdagen secretariaten juli en augustus

KSA Nationaal

Al onze secretariaten zijn gesloten op dinsdag 11 juli, vrijdag 21 juli en dinsdag 15 augustus. Bijkomende sluitingsdagen lees je in het bericht.

Youthwork@Pride

KSA Nationaal

Op 20 mei nam KSA deel aan de Pride in Brussel. Samen met andere jeugdwerkorganisaties sloegen we de handen in elkaar als Youthwork@Pride!

Kampregistratie 2017

KSA Nationaal

De voorbereidingen voor het kamp beginnen stilletjes aan op gang te komen. Zorg er ook voor dat jullie de kampregistratie in orde brengen!

Vrijstelling onroerende voorheffing via jeugdmaps.be

KSA Nationaal

Jeugdmaps is een online tool waar alle jeugdplekken in heel Vlaanderen in kaart worden gebracht. Via jeugdmaps kan je automatisch vrijgesteld worden van de onroerende voorheffing, ook wel de ‘grond

Pamflet: Jeugdwerk Werkt!

KSA Nationaal

Vandaag lanceert het Vlaamse jeugdwerk #jeugdwerkwerkt: een oproep voor een duurzaam per

KSA brengt vriendjes mee!

KSA Nationaal

Heel de maand februari zijn het vriendjesdagen bij KSA! Meer dan 50 groepen organiseren in de komende weken een vriendjesdag.

De nieuwe lidkaarten zijn er!

KSA Nationaal

In de loop van volgende week ontvangt de contactpersoon van jouw groep de lidkaarten en de jaarthemamouwschildjes met de post. Hou je brievenbus dus in de gaten!

Gaat jouw groep mee op expeditie?

KSA Nationaal

Met KSA gaan we van 11 t.e.m. 14 april 2017 op expeditie tijdens JOEPIE 27, met als inzet de ontdekking van Stad X.