KSA brengt vriendjes mee!

KSA Nationaal

Heel de maand februari zijn het vriendjesdagen bij KSA! Meer dan 50 groepen organiseren in de komende weken een vriendjesdag. Die dag wordt elke KSA’er van groot tot klein uitgenodigd om een vriendje mee te brengen naar de activiteit. Ze krijgen de kans om te proeven van KSA. Voor de vriendjes een kans om de smaak te pakken te krijgen, voor de groep de ideale gelegenheid om nieuwe leden te werven.

We willen meer kinderen en jongeren laten meespelen in KSA en daarom stimuleren we plaatselijke groepen om een vriendjesdag te organiseren. Door het organiseren van vriendjesdagen stellen ze hun KSA-groep voor aan kinderen en jongeren die nog geen lid zijn. Om de ledenwerving in de helft van het werkjaar te stimuleren, ondersteunt KSA elke KSA-groep die een vriendjesdag in februari organiseert onder de koepelterm Vriendjesdagen.

Verspreid over het land organiseren meer dan 50 groepen in de komende weken een vriendjesdag. Een overzicht van alle vriendjesdagen vind je terug op onze kaart.

KSA is een ontmoetingsplaats waar unieke banden worden gesmeed, waar men voor elkaar door het vuur gaat en waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Dat alles is het resultaat van intens vertrouwen in de ander, het kunnen rekenen en bouwen op elkaar, het samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.