Vacature Administratief Medewerker

KSA Nationaal

Het volledige vacaturebericht is terug te vinden in het PDF-bestand links. Hieronder kan je al de functieomschrijving terugvinden.

Als administratief beroepskracht bij KSA Antwerpen-Brabant sta je in voor de uitvoering van alle administratieve taken en de administratieve ondersteuning van de provinciale koepel. Dit gebeurt in samenspraak met de twee pedagogische beroepskrachten en tal van vrijwilligers.

De provinciale werking van KSA in de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant zijn sterk met elkaar verweven. Je bent tewerkgesteld in het Antwerpse secretariaat, maar je werkt ook twee dagen per week in het Leuvense secretariaat in functie van de ondersteuning van onze plaatselijke groepen.

Je hebt als beroepskracht de verantwoordelijkheid over alle boekhoudkundige verrichtingen: gegevens invoeren, facturen betalen en betalingen door groepen opvolgen, hulp bij het opstellen van initiatiefbegrotingen en het bewaken ervan...

Daarnaast sta je in voor de ledenadministratie, de inschrijvingen voor (vormings)initiatieven en de administratieve opvolging van de verzekeringen. Je beheert ook de provinciale stock van de winkel en volgt de bestellingen van lokale groepen nauwlettend op.

Je neemt actief deel aan de administratief-financiële beleidsvorming door professionele ondersteuning van de provinciale Raad van Bestuur en deelname aan het AT (personeelsoverleg van alle administratieve beroepskrachten van KSA). In samenspraak met de Raad van Bestuur stel je de begroting en de afrekening op. Je streeft ernaar om samen met de vrijwilligers en collega’s de werking te verbeteren. Je kan mee nadenken over creatieve oplossingen om het beleid te verbeteren, rekening houdend met de pedagogische doelstellingen.

Als provinciale beroepskracht draag je de visie van de beweging actief mee uit. Op een aantal initiatieven vragen we daarom je aanwezigheid en occasioneel avond- en weekendwerk is een deel van de job.

Je komt terecht in een team met twee directe collega’s binnen het provinciaal secretariaat en maakt deel uit van de ploeg van zo’n 25 beroepskrachten op Vlaams niveau.