VACATURE: Educatief Medewerker bij KSA West

KSA Nationaal

Als beroepskracht bij KSA West sta je in voor de inhoudelijke ondersteuning van de plaatselijke groepen en vrijwilligers. Plaatselijke groepen vormen de kern van de werking van KSA. De problemen waarmee ze worden geconfronteerd binnen en rondom hun groep zijn van zeer uiteenlopende aard, als beroepskracht is het jouw taak hen hierin te begeleiden, bijvoorbeeld door het organiseren van vormingen op maat, het ondersteunen van de ledenwerving …

Daarnaast neem je de coördinatie van de provinciale initiatieven, vormingsdagen en cursussen voor je rekening, dit natuurlijk in nauwe samenwerking met vrijwilligers. Je staat ook in voor een aantal administratieve en praktische taken, die horen bij de initiatieven en vormingen waarvoor je de verantwoordelijkheid draagt, zoals het opvolgen van inschrijvingen, en die eigen aan de werking van het provinciaal secretariaat van een jeugdbeweging.

Je tracht inhoudelijk de kwaliteit van de organisatie te versterken, en neemt actief deel aan diverse werkgroepen, zowel op provinciaal als nationaal niveau. Zo streef je samen met collega’s en vrijwilligers naar een verbetering van de werking.

Je komt terecht in een team met twee directe collega’s binnen het provinciaal secretariaat en maakt deel uit van de ploeg van zo’n 25 beroepskrachten op Vlaams niveau.

Meer informatie vind je in het volledige vacaturebericht. Je kandidaat stellen kan tot en met 8 juni via jos.ostyn@ksa.be.