Nieuws

Secretariaat Leuven vandaag uitzonderlijk gesloten

KSA Antwerpen-Brabant

Wegens compleet onvoorziene omstandigheden is het secretariaat in Leuven vandaag gesloten. Je kan Manu wel bereiken in het secretariaat in Antwerpen! Indien je graag Lisa aan de lijn hebt, bel je b

Sluitingsdagen secretariaten april

KSA Nationaal

Het nationaal secretariaat in Brussel zal gesloten zijn van 10 tot en met 14 april door Joepie 27 en op Paasmaandag 17 april.

Pamflet: Jeugdwerk Werkt!

KSA Nationaal

Vandaag lanceert het Vlaamse jeugdwerk #jeugdwerkwerkt: een oproep voor een duurzaam per

Sluitingsdagen secretariaten maart

KSA Nationaal

Het secretariaat van KSA Antwerpen-Brabant in Leuven zal uitzonderlijk gesloten zijn op vrijdag 10 maart, maandag 27 maart en vrijdag 31 maart (door X-Pert).

KSA brengt vriendjes mee!

KSA Nationaal

Heel de maand februari zijn het vriendjesdagen bij KSA! Meer dan 50 groepen organiseren in de komende weken een vriendjesdag.

De nieuwe lidkaarten zijn er!

KSA Nationaal

In de loop van volgende week ontvangt de contactpersoon van jouw groep de lidkaarten en de jaarthemamouwschildjes met de post. Hou je brievenbus dus in de gaten!

Gaat jouw groep mee op expeditie?

KSA Nationaal

Met KSA gaan we van 11 t.e.m. 14 april 2017 op expeditie tijdens JOEPIE 27, met als inzet de ontdekking van Stad X.

 

Was de paus een Vlaming, hij was KSA’er geweest!

KSA Nationaal

​Op zaterdag 19 november kreeg aartsbisschop Jozef De Kesel de kardinaalshoed opgezet. We wensen de oud-KSA’er dan ook een dikke proficiat met de creatie.

Tenten aanvragen bij ULDK

KSA Nationaal

De Uitleendienst Kampeermateriaal voor de Jeugd staat in voor de verhuur van tenten aan jeugdverenigingen. Reserveer nu de nodige patrouille- en seniortenten voor je zomerkamp.

96% van de KSA-groepen maakt afspraken rond alcoholgebruik

KSA Nationaal

Uit een bevraging bij 547 respondenten blijkt dat 96% van de KSA-groepen afspraken maakt rond alcohol binnen de groep. Ook rond tabak en drugs worden er richtlijnen gemaakt.