Nieuws

Sluitingsdagen secretariaten oktober

KSA Nationaal

We geven je een overzichtje van onze uitzonderlijke sluitingsdagen. Hou er rekening mee als je een bezoekje gepland had!

Waar moet de kerk volgens jou meer mee bezig zijn?

KSA Nationaal

Paus Franciscus wil in 2018 nog meer luisteren naar wat jongeren willen. Hij vraagt aan alle KSA'ers, KLJ'ers... hun mening.

De Sjelter vzw organiseert pop-up kamp ‘Vrolijke Vrienden’ naar aanleiding van Werelddag Dementie

KSA Nationaal

Aan de hand van een rugzak met een aantal voorwerpen in kunnen de mensen samen met de begeleider herinneringen ophalen aan hun tijd in de jeugdbeweging.

KSA is er voor iedereen!

KSA Nationaal

69% van de KSA-groepen biedt een korting aan voor leden en ouders die het financieel moeilijker hebben. Wat ze zoal doen, vertellen we je graag.

Word KSA'er! Zoek een startdag in je buurt.

KSA Nationaal

Zin om langs te komen op een van onze startdagen? Dat kan!

Sluitingsdagen secretariaten september

KSA Nationaal

Vanaf 4 september wijzigen de openingsuren van sommige secretariaten terug. Hou daar dus rekening mee als je wil langsgaan!

Rome 2018

KSA Nationaal

Reserveer alvast 30 juni tot en met 8 juli 2018 in jouw agenda.

Gezocht: vrijwilligers project suicidepreventie

KSA Nationaal

Hecht je veel belang aan het welbevinden van KSA’ers in jouw groep of werkkring? Heb je een gezonde interesse rond psychisch welzijn? Tijd en zin om jou te engageren in een gloednieuwe werkgroep?

De kampenzomer is gestart

KSA Nationaal

De eerste groepen zijn op kamp vertrokken, wat het startschot van de kampenzomer van KSA betekent! In dit artikel onthullen we enkele weetjes over die kampenzomer.

Sluitingsdagen secretariaten juli en augustus

KSA Nationaal

Al onze secretariaten zijn gesloten op dinsdag 11 juli, vrijdag 21 juli en dinsdag 15 augustus. Bijkomende sluitingsdagen lees je in het bericht.