Je wil de oud-ledenwerking steunen?

Net zoals de jeugdbeweging KSA leeft De Sjelter, de oud-ledenwerking van KSA Nationaal, van vrijwilligers. Dat is zowel zo voor de raad van bestuur als voor de werkgroepen.

Als bij jou het KSA- (en VKS- of KSJ-) hart nog voldoende klopt om ons uit sympathie te helpen, dan kunnen we je zeker gebruiken.

- als vrijwilliger. We zoeken vrijwilligers die van thuis uit administratief werk willen doen. Of ben je meer een organisator en wil je als actief lid in een werkgroep een project helpen uitwerken: een oud-ledendag, een herinneringskoffer voor onze dementerende of hoogbejaarde oud-leden, een provinciaal archief helpen runnen, historisch onderzoek rond de beweging, meewerken aan de digitale nieuwsbrief Afkikker? Dan gebeurt dat soms op verplaatsing en dan ontmoet je andere enthousiaste oud-leiding. Meld je via desjelter@ksa.be of telefonisch: 02 201 15 10

- financieel.Wil je de werking van KSA en van De Sjelter financieel steunen, dan kan dat via BE20 7865 8744 8956 (BIC: GKCC BEBB) van KSA Nationaal vzw. met vermelding "De Sjelter". Je ontvangt dan de digitale nieuwsbrief Afkikker om op de hoogte te blijven van onze projecten. Indien gewenst kun je nader bepalen welk project van De Sjelter je vooral wil steunen: project archief, project dementerende oud-leden, project oud-ledendag, project nieuwsbrief of algemene werking. Met dank!