Kalender

Leeftijdsgroep(en)
Werkkring(en)
KSA Limburg
-

Startschot is de start van het werkjaar voor alle Limburgse leiding! We nodigen je uit om samen met een vliegende start aan het nieuwe KSA-jaar te beginnen.

KSA Nationaal
-

Wil je graag KSA'er worden? Twijfel dan niet en kom gewoon eens langs op een van onze startdagen. Ook dit jaar zijn er weer heel wat startdagen verspreid over het land. Je vindt vast wel een KSA-groep in jouw buurt om eens langs te gaan.

Het ontwerp van de Trotse KSA'er-poster is van de hand van Robin Maenhout. Bekijk zeker zijn Instagram-pagina eens!

KSA Antwerpen - Brabant

Startschot! is de start van het werkjaar voor alle leiding van KSA Antwerpen-Brabant ! We nodigen je uit om samen met een vliegende start aan het nieuwe KSA-jaar te beginnen.

KSA West
De Startavond is het startmoment voor alle (groeps)leiding van KSA West.
Adres: Nelson Mandelaplein 17, 8500 Kortrijk
Prijs: gratis
KSA Oost-Vlaanderen

Op Startavond trappen we het nieuwe KSA-jaar in stijl af. Een sfeervol aperitief, een toffe babbel, interessante standjes, verrijkende workshops en een exclusieve première van het nieuwe jaarthema en de jaarplanning. Voor elke groepsleid(st)er, Digitverantwoordelijke, penningmeester en andere gemotiveerde leid(st)er!

KSA Nationaal
-

Op deze cursus verdiepen ervaren en toekomstige cursusgevers zich in de verschillende aspecten van het cursusgeven.
We doen dit vooral al doende en wisselen bruikbare ideeën uit.

KSA Noordzeegouw
-

De Topconferentie is dé startavond voor alle bondsteams. Van over de hele provincie komen die samen om het jaarthema te leren kennen, een boeiende vorming mee te pikken en te klinken op het nieuwe werkjaar.

 

KSA Nationaal
-

Kabelbanenweekend is een onvergetelijke weekend waar je leert hoe je een kabelbaanactiviteit opzet en begeleidt. Veilig werken in de hoogte is een vervolgcursus op de kabelbanencursus waar de focus ligt op hoogtesituaties in jeugdbewegingsverband. Beide weekends een must do voor avontuurlijke KSA'ers!

KSA NationaalKSA Antwerpen - BrabantKSA LimburgKSA Oost-VlaanderenKSA NoordzeegouwKSA West

Trek je uniform aan om naar school of het werk te gaan, want Dag van de Jeugdbeweging is dé feestdag van alle jeugdbewegingen. Overal worden er acties opgezet om jullie engagement te vieren, en wij doen mee! Wij nodigen namelijk elke KSA'er uit om tijdens de middag een gratis frietje te eten met ons.