Kalender

Leeftijdsgroep(en)
Werkkring(en)
-

Bondsondersteuningsavond

We stellen graag het vernieuwd initiatief 'Aan Tafel' voor! Op vrijdagavond 14 juni organiseren we een avond voor bondsondersteuners.

KSA Noordzeegouw
-

Adres

Een avontuurlijk kamp voor alle knapen van KSA Noordzeegouw

KSA Noordzeegouw
-

Voor alle Jongknapen in West-Vlaanderen organiseren we elk jaar, in de eerste week van de grote vakantie, een fantastisch kamp. Vijf dagen lang dompelen we je onder in een spannend verhaal. Je leert er super veel nieuwe vrienden kennen! Ook dit jaar wordt het weer vijf dagen vol ravotten in het bos, waterspelen, kampen bouwen en
avonturen beleven!

KSA Oost-Vlaanderen
-

Op deze animatorcursus leer jij de kneepjes van het leiding zijn in combinatie met technieken van openluchtleven. De elementen van een animatorcursus zoals originele spelen maken worden gecombineerd met een tentenkamp met sjorren, vuur maken en een spannende 24-urentocht. 

KSA Oost-Vlaanderen
-

Deze hoofdanimatorcursus is een ware must voor elke KSA'er die zich verder wil bekwamen in het leid(st)er-zijn, en niet bang is voor wat avontuur. Het is zeven dagen lang genieten van een combinatie van stapelbedden sjorren, omgaan met conflicten, een 48-urentocht, vergadertechnieken,... Ideaal om verder te groeien in je engagement!

KSA Oost-Vlaanderen

Op startavond trappen we het nieuwe KSA-jaar in stijl af. Een sfeervol aperitief, een toffe babbel, interessante standjes, verrijkende workshops en een exclusieve première van het nieuwe jaarthema en de jaarplanning. Voor elke groepsleid(st)er, Digitverantwoordelijke, penningmeester en andere gemotiveerde leid(st)er!

KSA Nationaal
-

Het is geen alledaagse bestemming en het land komt zelden positief in het nieuws. Toch gaat KSA voor de tweede keer op tocht door het fascinerende land. Samen met de plaatselijke jeugd en jongeren van andere (jeugd)bewegingen wil KSA zoeken naar hoop en bouwen aan vriendschap en vrede. Dromen en plannen maken voor de toekomst, dat moet toch elke jongere kunnen, niet? De reis is dus veel meer dan zomaar luilekker vakantie. Je vergeet het nooit!

KSA Nationaal
-

Van 8 tot 14 september trekken we naar Sint-Truiden voor de volgende editie van onze Instructeurcursus! Op deze cursus verdiepen ervaren en toekomstige cursusgevers zich in de verschillende aspecten van het cursusgeven. We doen dit vooral al doende en wisselen bruikbare ideeën uit.

-
KSA Nationaal