KSA: Goed Verzekerd!

 “Spelen” houdt ongetwijfeld risico’s in. Een wild bosspel, er met de fiets op uittrekken, op kamp, op tocht ... Het zijn activiteiten die een goede verzekering nodig maken.

Om daaraan tegemoet te komen, heeft KSA doorlopend een aantal verzekeringen afgesloten. Jaar in, jaar uit evalueren we onze verzekeringpolissen om ze af te stemmen op onze leden en de vragen van onze groepen. In het vaste pakket zit de ledenverzekering en de brandverzekering voor je lokaal. Die verzekeringen sluit elke groep automatisch af: de ledenverzekering door de inschrijving van een lid in Digit, de brandverzekering door het betalen van de groepsbijdrage in het begin van het werkjaar. Verder zijn er nog tal van uitbreidingen mogelijk die de gevolgen van ernstige ongevallen binnen onze beweging kunnen beperken. De aanvraagformulieren en meer uitleg over deze extra verzekerigen vind je hieronder terug.

Let op, want alle verzekeringsaanvragen moeten (tenzij anders vermeld) ten laatste twee werkdagen voor de aanvang van de verzekering in ons bezit zijn!