Kalender

Leeftijdsgroep(en)
Werkkring(en)
KSA Antwerpen - Brabant
-
fietsende KSA'ers

Trip Trap is een onmiskenbare belevenis vol grappige tochttechnieken, teambuildende fietsmomenten, vreemde fietsweggetjes, spetterende avondactiviteiten, een geweldige avondactiviteit in stad X en vooral veel pret en plezier. Trip Trap lijkt qua vorm en inhoud sterk op Joepie, met als enige verschil dat de stapschoenen vervangen worden door een stalen ros en de kilometerteller bij gevolg 4 maal zo hoog ligt.
Dit fietsavontuur vindt tweejaarlijks plaats in de tweede week van de paasvakantie, steeds in een ‘niet-joepie-jaar’.

KSA Limburg
-

Trip Trap is een onmisbare belevenis vol tochttechnieken, teambuildende fietsmomenten, vreemde fietsweggetjes, spetterende avondactiviteiten en vooral veel pret en plezier.
Dit fietsavontuur vindt tweejaarlijks plaats in de tweede week van de paasvakantie, steeds in een ‘niet-joepie-jaar’.

De groepsinschrijving loopt van 2 september 2019 t.e.m. 23 februari 2020.
De individuele inschrijvingen lopen van 24 februari 2020 t.e.m. 15 maart 2020.

KSA Oost-Vlaanderen
-

Basj is een avontuur voor alle zestienplussers en leiding van KSA Oost-Vlaanderen. Het initiatief zorgt voor een ultieme groepssfeer, mede dankzij uitdagingen die de deelnemers tijdens Basj voorgeschoteld krijgen. Bovendien leer je heel wat andere KSA'ers kennen!
In 2020 wordt Basj in een nieuw jasje gestoken. Wat het vernieuwde concept voor jullie in petto heeft houden we voorlopig nog even geheim.

KSA Nationaal
KSA Antwerpen - Brabant

Shot en KUBB is het jaarlijks sportfestijn voor leiders en leidsters die graag al eens een potje voetballen of zich willen laten gaan met de KUBB, maar ook voor leiding die graag en veel supportert!

KSA Noordzeegouw
-

De Gouwdag is een tweejaarlijkse speldag voor alle Kabouters en Pagadders (en hun leiding) van alle bonden van KSA Noordzeegouw. Op deze dag - waar verhaal, spel en amusement centraal staat - wordt de locatie ingekleed in een leuk en speciaal thema. Grote spelen, fantastische attracties, een geweldige avontuur beleven samen met een duizendtal andere Kabouters en Pagadders... dat is de Gouwdag! Voor onze jongste leden zeker een dag om nooit meer te vergeten!

 

KSA Oost-Vlaanderen

Triangel is dé speldag voor alle 6- tot 12-jarigen en hun leiding. Een hele dag lang worden de jongste KSA-leden ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol spelplezier, verwondering, toneel en animatie. Zo nemen we de leden mee naar een andere wereld waar ze zich kunnen uitleven tijdens inspirerende spelen.

KSA Antwerpen - Brabant
-

Bazooka Kapauw is dé buitenspeeldag voor al de +12-jarigen en hun leiding van KSA Antwerpen-Brabant!
Een hele dag lang worden de KSA-leden ondergedompeld in een fantasierijke omgeving vol spelplezier, verwondering en animatie.

Bazooka Kapauw gaat steeds in de even jaren en gaat elke editie afwisselend door op een zaterdag of zondag.

KSA Noordzeegouw
-

Survoweekend is een vormingsweekend rond OL (openluchtleven). Het weekend bestaat uit kamperen, bijleren en je amuseren. Onder het motto "al doende leert men", passen we verschillende OL-technieken toe op ons eigen kampeercomfort en in activiteiten of spel. De technieken en activiteiten zijn ook ideaal om op kamp met eigen KSA uit te proberen.