Kalender

Leeftijdsgroep(en)
Werkkring(en)
KSA Oost-Vlaanderen
-

Op deze animatorcursus leer jij de kneepjes van het leiding zijn in combinatie met technieken van openluchtleven. De elementen van een animatorcursus zoals originele spelen maken worden gecombineerd met een tentenkamp met sjorren, vuur maken en een spannende 24-urentocht. 

KSA Oost-Vlaanderen
-

Deze hoofdanimatorcursus is een ware must voor elke KSA'er die zich verder wil bekwamen in het leid(st)er-zijn, en niet bang is voor wat avontuur. Het is zeven dagen lang genieten van een combinatie van stapelbedden sjorren, omgaan met conflicten, een 48-urentocht, vergadertechnieken,... Ideaal om verder te groeien in je engagement!

KSA Antwerpen - Brabant

Samen met jou willen we het nieuwe KSA-jaar in stijl aftrappen. Daarvoor heten we elke gemotiveerde leid(st)er uit Vlaams-Brabant en Antwerpen welkom op onze Groepsleidingsreceptie. Een mooie zomeravond, een bruisende aperitief, een toffe babbel met andere KSA’ers, hier en daar een verrassing die je niet zag aankomen, verrijkende workshops en een exclusieve première van ons nieuwe KSA-jaar. Een avond om als groepsleider in grote dikke vette letters in jullie agenda aan te kruisen, met andere woorden! Op één been kunnen we uiteraard niet staan en daarom voorzien we op twee avonden een groepsleidingreceptie (eentje in Leuven en eentje in Antwerpen). Op die manier hopen we dat jullie er zeker kunnen bij zijn!
 

KSA Nationaal
-

Kom langs op onze startdagen!

Wil je graag KSA'(st)er worden? Twijfel dan niet en kom gewoon eens langs op een van onze startdagen. Ook dit jaar zijn er weer heel wat startdagen verspreid over het land. Je vindt vast wel een KSA-groep in jouw buurt om eens langs te gaan.

KSA Noordzeegouw
ontwerp

De Topconferentie is dé startavond voor alle bondsleiders. Van over de hele provincie komen die samen om het jaarthema te leren kennen, een boeiende vorming mee te pikken en te klinken op het nieuwe werkjaar.

 

De Startavond is het startmoment voor alle (groeps)leiding van KSA West.
Adres: Nelson Mandelaplein 17, 8500 Kortrijk
Prijs: gratis
KSA Oost-Vlaanderen
Startavond gezelligheid troef

Op startavond trappen we het nieuwe KSA-jaar in stijl af. Een sfeervol aperitief, een toffe babbel, interessante standjes, verrijkende workshops en een exclusieve première van het nieuwe jaarthema en de jaarplanning. Voor elke groepsleid(st)er, Digitverantwoordelijke, penningmeester en andere gemotiveerde leid(st)er!

KSA Nationaal
-

Van 9 tot 15 september trekken we naar Dadizele voor de volgende editie van onze Instructeurcursus! Op deze cursus verdiepen ervaren en toekomstige cursusgevers zich in de verschillende aspecten van het cursusgeven. We doen dit vooral al doende en wisselen bruikbare ideeën uit.

KSA Limburg
Promo Startschot!

Startschot! 2018: dé startavond voor alle leiding van KSA Limburg. Je komt er alles te weten over het nieuwe jaar en kan er interessante sessies volgen. Op de infomarkt is er alle info te vinden over het nieuwe werkjaar, over het jaarthema, over wat KSA Limburg allemaal te bieden heeft… Bovendien maken we het gewoon heel gezellig zodat we zoveel mogelijk Limburgse leiding bijeen hebben voor een toffe avond!

KSA Noordzeegouw KSA West
-
Radar meets BAM is een liftwedstrijd voor +16 en leiding van
KSA West en KSA Noordzeegouw in teams van drie personen.
Adres: start in Torhout